מגוון סדנאות אפייה לילדים בחופשות בתיה"ס, הכנת מתנות טעימות לחג. אני מזמינה את ילדיכם להנות מפעילות כיפית ומגרה את כל חמשת החושים. מומלץ גם לילדים שבדרך כלל לא אוהבים פעילויות יצירה או כאלה המתקשים להתרכז לזמן ארוך. הסדנאות מותאמות לילדים בגילאים 10-14. רונית ים, טל: 054-3144811 . לחץ לפרטים נוספים.

ילדים אוהבים ללוש, ליצור, לפסל, לטעום ונהנים משפע המרקמים והצבעים. האפשרות לטעום מאכל שהם עמלו עליו מראשיתו עד סופו היא עונג אמיתי. הסדנאות מותאמות לילדים בגילאים 10-14. לסדנא גם ערך מוסף חינוכי ולימודי: פיתוח מוטוריקה וקואורדינציה. למידה מדעית - מה גורם לשמרים לתסוס? מהי השוואת טמפרטורות ולמה היא חשובה? אחרי הכול, בישול הוא גם הבנה בתהליכים כימיים ופיסיקליים. פיתוח הבנת הנקרא והנשמע בעבודה עם מתכונים ועם השף. הבנת פעולות חשבון - מה ההבדל בין רבע לשליש כוס סוכר? ההבדלים מוצגים כאן לפני עיניהם של הבשלנים המתחילים. עבודה בצוות - הילדים זקוקים זה לזה כדי להתייעץ ולעזור בבחישה, בקיצוץ, בחיתוך ועוד. "התיידדות" עם האוכל - הניסיון מלמד שגם ילדים שהם סרבני אוכל מדופלמים נוטים להרחיב את מגוון הטעמים שהם מוכנים לנסות כאשר הם חלק מתהליך יצירת המנה. פיתוח הדמיון - מה עושים כשחסר מרכיב? אילו תחליפים יש לו? אילו צורות ניתן ליצור מאוכל? סדנאות טועמים עולם איטליה : הכנת פיצה, הכנת פסטה במכונה ידנית ובישול רטבים, סלט אנטיפסטי, פנקוטה בטעמים יוון : צזיקי, סלט יווני, עלי גפן ממולאים, עוגת סולת עם דובדבנים צרפת : סלט ניסואז אמיתי, קרפ במילוי מלוח, פרנץ' טוסט בתוספת קרם פרש בייתי וקונפיטורת תפוחים ארה"ב : מקרוני אנד צ''יז, סלט קולסלאו, עוגיות שוקו-ציפס וקאפקייקס מקושטים אנגליה : מסיבת תה, עוגיות מקושטות ליד התה, סקונס מלוחים, פאי רועים לטיני : צ'ילי קון קרנה, גוואקמולה, פחיטס, טורטייה, אלפחורס אסייתי : סושי צימחוני, מוקפץ עוף וירקות, קינוח אורז דביק ומנגו שוק ישראלי : הכנת פלאפל, טחינה, אפיית פיתות, תחרות פיסול במרציפן קיץ: עיצוב בפירות וירקות, קוקטייל פירות העונה, סוכריות שוקולד (כמו טראפל) על מקל, טרייפל פירות הכנת ארוחת בוקר מפנקת להורים : פנקייק דלעת, לחמניות מתוקות, ממרחים- (טונה, טחינה, פסטו), מגדל ירקות ברוטב ויניגרט, סלט פירות. סדנאות מאכלי עדות יוון: מאפה בצק עלים, מוסקה, עוגת סולת מרוקאי: קוסקוס, סלט גזר, קינוחי מרצפן פרסי: עלי מנגולד ממולאים, קובה במרק, סלט עשבי תיבול, ריבת חבושים רוסי: וריניקס ממולאים בדובדבנים, בלינצ'ס ממולאים בבשר, סלט כרוב טורקי: גבץ' ירקות ואורז, מאפה בצק פילו עם גבינה, קבב על מקל קינמון ערבי: סלט טבולה, מג'דרה של בורגול ועדשים, כנאפה הונגרי: מאפה בצק שמרים, בצקניות ברוטב עגבניות, סלט מלפפונים בתחמיץ עדין וינאי: שניצל וינאי, מאפה תפוחי אדמה ולקינוח שטרודל תפוחים אפייה: סדנאת טארטים מלוחים ומתוקים תימני: הכנת מרק בשר, מלווח וביצי חמינדוס בעגעניות טריות ועשבי תיבול, ולקינוח זלביה אשמח לעמוד לרשותכם בכל עת. לפנייה בנושאי הסדנא: רונית ים 054-3144811 yam@sendbread.co.il

 
 
שלח לחמך
שלח לחמך הינה מאפייה ביתית קטנה ואיכותית. כל המאפים הינם פרי עבודת יד ומיוצרים מחומרים טבעיים וטריים בלבד, ללא כל חומרים משמרים, משפרי אפייה או תוספות מלאכותיות אחרות.

תגובות: -1
צפיות: -1